om Torben

TORBEN BOHNENSACH

Siden Torben var 6 år har musikken været den største interesse, først på mundharpe siden guitar med rockbandet Midtpunkt, der turnerede rundt i hele Danmark gennem 8 år og varmede op til blandt andet Kim Larsen, Lone Kellerman, John Mogensen og Delta Blues Band. Bookingforespørgsel
Udskriv side
Send til en ven

I 1978 startede de Open Air Concert i Varde op og spillede der i 6 år - og det har kørt lige siden.

I 1988 startede Torben op for sig selv som solo mand på keyboard og spillede rundt på lokale forsamlingshuse og kroer.
I dag, mange år efter, er Torben stadig meget efterspurgt til fester, julefrokoster, bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, guld-, sølv- og kobberbryllupper; ja stort set alle steder, hvor der skal være fest.

Musikken udføres på både keyboard og elpiano.
Der lægges vægt på dæmpet dinner musik og et danse repertoire, der kan få de fleste ud på dansegulvet. Repertoiret er aldrig fastlagt på forhånd, men bliver dannet ud fra det publikum, der er på stedet - for ung som for ældre.

Torben´s force er en udbredt rytmisk sans samt et super gehør og et overblik, der fører værter og gæster sikkert gennem festen.

Musikken spænder vidt fra 60ér musik 70´80´90´og op til de nye sange, der er fremme i dag.

Så skal der være fest, så er Torben et godt bud på noget der virker til den rette pris.

Hjemmeside 24-06-2017

kim bentzen

hej torben for få søndervang band på festival syd facebook side skal skriv en tekst og sete denne her adresse med i teksten så kommer video klip med søndervang band op på festival syd facebook siden så nemt er det adressen til video klip er her:


https://vimeo.com/222521179Der hvor men skriver på facebook skriv en tekst og på ny linie setes adressen ind og 123 så er video klippet klar alle kan se det på festival syd facebook fra wimeo hvor klippet ligger.

Hjemmeside 06-12-2012

Kim Bentzen

Tak for god musik til julefrokosten i egen forsamlingshus